U.F.O.

Door: We are not people (WANP)

Dans De nieuwe ambitieuze voorstelling U.F.O. van We are not people onderzoekt de verschillende aspecten van wat het is om eerste en tweede generatie immigrant, buitenstaander, tweederangsburger te zijn. Leven en gedijen in de diaspora maar tegelijkertijd dromen van "Thuis".

U.F.O. bundelt verhalen van verlangen, verlies, liefde en groeiende sociale en politieke bewustwording.   

De bloeiende onafhankelijkheid van een zuster,  de ontgoocheling van een broeder in een land dat nooit van hem zal houden,  de systematische racistische ervaringen van een vader en de verteller die zelf in het reine komt met zijn culturele en sexuele identiteit.  

Alledaagse verhalen met een belangrijk keerpunt, de protagonisten zijn mensen van wie de stemmen al lang buitenspel staan en waarvan de geschiedenis is vergoelijkt.

 


Artistiek directeur Yves Ruth (LEAD "Live to Express A Dream") en muzikant Rina Mushonga brachten in oktober 2014 de voorstelling We Are Not People (WANP) in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. WANP verbeeldt de intrigerende en complexe relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de gemeenschap waarin ze leven. Deze performance mixt beeldende kunst met hedendaagse en urban bewegingskunst. Drie jaar later ontpopt WANP zich tot een autonoom gezelschap en is zo de eerste Urban Dance Theatre Company in België.

We Are Not People is een roep naar menselijkheid en neemt de verantwoordelijkheid om te spreken, dansen, dromen, zingen en bewegen in naam van alle minderheden. 


Credits

Van  Rina Mushonga

Regie  Yves Ruth.  

Choreografie  W.A.N.P company met een speciale bijdrage van Collective Dope.  

Doelgroep(en):
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Prijs:  € 7.00 per leerling
(Omkadering inbegrepen)

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 25.10.2018 10:30 - 11:30 Zinnema (Veeweidestraat 24/26, 1070 Anderlecht) 60 Inschrijvingen zijn afgesloten
do 25.10.2018 13:30 - 14:30 Zinnema (Veeweidestraat 24/26, 1070 Anderlecht) 49 Inschrijvingen zijn afgesloten
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten