Heksenfee

Door: BOZAR en het Belgian National Orchestra

Muziek Het Belgian National Orchestra neemt je mee in de betoverende wereld van Heksenfee, naar het verhaal van Brigitte Minne met illustraties van Carl Cneut!

Saai! Dat vindt fee Rozemarijn van feeën met rozige jurkjes en slappe toverstafjes. Ze is veel liever vies en vuil en zou liever een heks willen zijn. Rozemarijn haalt allerlei heksentoeren uit om haar wens kracht bij te zetten en haar mama te overtuigen.

Kom samen met je leerlingen en Rozemarijn springen, klappen, joelen en zingen op de symfonische melodieën van het Belgian National Orchestra.


Bij dit concert hoort een voorbereidende lesbundel. We vragen om deze zeker door te nemen en de voorbereidende stukken in te oefenen met de klas. De bundel wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Vrijblijvend kan je ook een voorbereidende workshop aanvragen bij Jeugd en Muziek Brussel met als thema ‘anders zijn’.  (prijs: 140 euro voor 2 lesmomenten per klas in de klas)


Credits

BOZAR in samenwerking met VGC, Jeugd en Muziek Brussel, Les Jeunesses Musicales de Bruxelles.

Coproductie: Belgian National Orchestra

Doelgroep(en):
3KK Kleuter - 3de kleuterklas
1LJ Lager - 1ste leerjaar
2LJ Lager - 2de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 6.00 per leerling
per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 flyer-heksenfee.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten
vr 15.01.2021 13:30 - 14:30 Bozar (Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel) 14 Inschrijvingen zijn afgesloten