Vuurwerk! Een symfonisch concert in vuur en vlam

Door Orchestre Philharmonique Royal de Liège & BOZAR

© alexandre De Terwangne

Muziek Een vurig interactief, symfonisch concert van het Orchestra Philharmonique Royal de Liège in de prachtige Henri Leboeufzaal van BOZAR!

In het schooljaar 2019-2020 stond dit concert - toen getiteld Aqua Musica - nog in het teken van water. Nu is het de beurt aan VUUR! 

Vuur staat symbool voor warmte, vreugde, feest en hartstocht maar ook voor verwoestende kracht. Hoe dit tot leven wordt gewekt in grote symfonische werken? Kom het samen met je leerlingen ontdekken.

Tijdens het concert zal tekenaar Pieter Fannes, die vorig jaar ook de illustraties maakte voor Aqua Musica, live illustraties maken. Deze worden geprojecteerd op de scène.

Het concert is interactief. Vooraf ontvang je een lesbrief met korte video’s om je te helpen om je leerlingen op het concert voor te bereiden.

Met het concert willen we de leerlingen muziek laten koppelen aan emoties via de metafoor van de natuur, een moment van emotie laten beleven en hen laten kennis maken met een orkest in een grote concertzaal.

Maak jullie klaar voor een gloeiend inferno aan klanken, emoties en zinderende ritmes!

Bij dit concert hoort een voorbereidende lesbundel. Het is essentieel dat de stukken op voorhand zijn ingeoefend in de klas. De bundel wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Credits
Concept & realisatie Jeugd en Muziek Brussel Uitvoerder muziek Orchestre Philharmonique Royal de Liège Live illustraties Pieter Fannes

Doelgroep(en):

5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling
Prijs: € 6.00 per leerling per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis ( facturatie op basis van aantal ingeschreven leerlingen)

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 16-11-2021 11:00 BOZAR volzet
vr. 04-02-2022 11:00 BOZAR volzet