SING!

Door Belgian National Orchestra BOZAR

© Caroline Lessire - Belgian National Orchestra

Muziek
Zing de pannen van het dak tijdens de vijfde(!) editie van SING!

SING! is een interactief symfonisch concert voor kinderen waarbij ze, zoals de titel al verraad, hun stem laten horen.  Ze zingen op grote werken uit de symfonische muziek en leren liedjes uit verschillende talen (NL/FR/EN) Maar niet enkel zingen komt aan bod, er wordt ook danstalent gevraagd!  

De melodieën en bijhorende bewegingen worden samen met Jeugd en Muziek Brussel vooraf geoefend in de klas.  Op een speelse manier wordt alles aangeleerd.  

Het concert in de schitterende concertzaal van het Paleis voor Schone Kunsten vormt de kers op de taart: Alle stemmen komen samen en de muzikanten trekken de kinderen binnen in hun universum. 

Vorig schooljaar werd het concert ook gestreamd naar de woonzorgcentra, de beelden kan je bekijken in het filmpje. Benieuwd naar hoe het eraan toegaat? Bekijk de beelden via deze link van schooljaar 2019-2020 toen we ook bij het derde leerjaar van basisschool Dertien gingen filmen tijdens de workshop.

Bij dit concert hoort een voorbereidende workshop van 2 lesuren in de klas begeleid door Jeugd en Muziek Brussel. Voor het bepalen van de datum worden jullie enkele maanden voor het concert rechtstreeks gecontacteerd door Jeugd en Muziek Brussel. 

Credits

SING! Is een coproductie van Belgian National Orchestra en BOZAR in samenwerking met Jeugd en Muziek Brussel, Jeunesses Musicales de Bruxelles en N22 

Workshop in de klas: Jeugd en Muziek Brussel 

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 11.00 / leerling
Één leerkracht gratis per 15 leerlingen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 14-02-2023 11:00 BOZAR volzet
di. 14-02-2023 13:30 BOZAR volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten