BIG BANG Festival

Door Zonzo Compagnie & BOZAR

Muziek BIG BANG is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en kunst voor jonge oren. Via een muzikaal parcours trek je met je leerlingen langs interactieve klankinstallaties, muziekvoorstellingen en miniconcertjes.

Muzikanten uit alle hoeken van de wereld maken de kinderen vertrouwd met bijzondere ritmes, hedendaagse jazz en ongewone muziekinstrumenten. 

Met dit jaar als mogelijke ontdekkingen: de wonderlijke muzikale wereld van de Engelse componist Henry Purcell in de voorstelling HUSH, de arena van de Japanse percussioniste Tsubasa Hori, de vlammende ritmes van het Congolees-Senegalese Duo SECO en het maffe cineconcert Farfelu door Rémi Decker. 

Bovendien viert het BIG BANG muziekfestival dit jaar z’n 25ste verjaardag, met muzikale parcours in bijna 20 steden, waaronder Brussel.

Met je klas neem je deel aan een muzikaal parcours, met kleine en grote voorstellingen op minder bekende en bekende plekjes van het Paleis voor Schone Kunsten. 

Opgelet!: Voor dit project zijn er verschillende startmomenten. Het definitieve aanvangsuur en parcours voor elke klasgroep wordt pas vastgelegd in september door BOZAR en N22, dit op basis van de inschrijvingen.

Credits

Coproductie: BOZAR & Zonzo compagnie
In samenwerking met: VGC, Jeugd en Muziek Brussel, Jeunesses Musicales de Bruxelles

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Duur:

120 minuten

Prijs:

€ 8.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
ma. 08-11-2021 00:00 BOZAR volzet